Algerens bringer de smukke overflader tilbage

0
303

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange husejere kender frustrationen, når man har brugt adskillige timer på fliserne i haven, eller på stakittet rundt om, hvorefter det angribes af alger. Det betragtelige syn kan desværre hurtigt blive tilsmudset, hvis man ikke er opmærksom nok.

Der sker det, at alger vokser frem på overfladerne, hvis de er særligt fugtige eller knapt så udsatte for lys. Det er en helt naturlig forekomst, men det er ikke æstetisk smukt. Her er algerens et vigtigt redskab, som ikke kun efterlader et smukkere visuelt udtryk, men også forlænger levetiden på træfliserne.

Valg af den rigtige algerens

Ved valg af algerens vil mange spørge sig selv om, hvad der er den mest miljørigtige løsning. Heldigvis findes der mange udbydere af produktet på markedet, som kan give gode råd og vejledning til at købe den rette variant. Det kan være af hensyn til børn eller kæledyr, som kan komme i kontakt med de overflader, som behandles. For husejere er dette en typisk problemstilling, hvor man gerne vil bruge så få kemikalier som muligt.

Du bruger algerens til fliser, facader, sten, og andre ting, som kan være angrebet af alger. Det, som forlænger levetiden på eksempelvis træoverflader, er, at algerne medfører, at vandet har sværere ved at glide af overfladen. På den måde vil overfladen hurtigere blive slidt, hvilket især er gældende i vejrforhold som vi kender til i Danmark. I det danske vejr er regnfulde og fugtige vejr en hyppig forekomst, og derfor vil algebelægning på overflader være et problem, som mange vil opleve.

Det er vigtigt altid at følge anvisning på selve algerens-produktet. Eksempelvis hold øje med, hvor meget algerens skal fortyndes inden brug, og hvor længe det skal virke på overfladen, inden du kan børste de døde alger af. Her kan de forskellige udbydere af algerens også hjælpe dig med den rette brug af produktet.