Anmelderne tager godt i mod Huaweis nye flagskib

0
1634

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Huawei p20 har længe været ventet af verdens techmedier, for p20 er første store opdatering til kinesernes p-serie, og der har været ræs til mållinjen for at nå i mål med anmeldelserne af den nye p20, og dens søstermodeller. Vi har været de første anmeldelser igennem, og de er meget positive.

I slutningen af marts var Huawei meget aktive på diverse techmesser, for det havde længe svirret med rygter om, at der var en ny topmodel på vej, fra den kinesiske teknologigigant. Og rigtigt nok, for i slutningen af marts annoncerede de Huawei p20. Og nu er den i butikkerne, og de første anmeldere har givet deres dom. Og den er klar. Huawei p20 er endnu en kæmpe kinesisk succes.

Techadvisor elsker kameraet

Hos Techadvisor.co.uk som normalt er grundige i deres anmeldelser, ser man tydelig begejstring, idet der giver 4.5 ud af 5 stjerner. Særligt fremhæves kameraet som særligt imponerende. De 2 kameraer med Leica teknologi kendes allerede fra p10-modellen, men har her fået en overhaling i form af henholdsvis 12 og 20 megapixel linser med særlig fortruffenhed ved aftenfotografi. Selvom Huawei har flere irriterende fotosoftware features, så er kameraet, noget af det bedste, de har prøvet hos Techadvisor.

Computerworld: vild performance

Danske Computerworld har testet både p20 og p20 lite og altså valgt at sammenligne mobiler, men udeladt Huawei p20 Pro, som er den største udegave af Huawei p20. Ifølge Computerworld skal man klart væleg p20 i sin rene form, da man virkelig får en imponerende sammensætning af teknikske elementer. Særligt det Cat. 18 modem, der sidder i telefonen er imponerende, og de mener slet ikke, at de danske teleselskaber kan følge med mulighederne i p20.

Dog har p20 lidt udfordringer i softwaren, udfordringer som formentlig bliver rettet i de første softwareopdateringer, men som stadig giver lidt ridser i lakken. Derudover har Huawei valgt ikke at følge markedet og ladet telefonen forblive sårbar overfor vandskader.

Med en pris på 5.000 kroner er Huawei p20 en investering i en klasse, hvor kun Samsungs topmodeller og iPhone kan være med, men anmelderne tegner altså et billede af, at der er tale om en smartphone, som er pengene værd.