Barnets første mobil? Her er 3 gode råd

0
2473

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

”Dengang jeg var barn, var der ikke noget der hed telefoner”, sådan har moraliserende ældre mennesker ofte sagt, men faktum er, at den generation vi opforstrer lige nu, er de første ægte digitalt fødte, og mange af dem har smartphones, før de får deres første kys. Men det kan være svært at give fuld kontrol videre til et barn, vi har fundet tre gode råd, du kan tage med i overvejelserne omkring barnets første mobil.

Vælg det rigtige abonnement

Dit barns forbrug vil ikke afspejle dit eget. Lad os være ærlige og konstatere, at dit barn formentlig bruger mere moderne features på telefonen, end du gør. Brug derfor nettet til hjælp. Se på, hvordan andre vælger abonnement til deres barn, spørg din omgangskreds, og så handler det eller om at sammenligne mobilselskabernes abonnementer.

Vælg den rigtige model

At købe en smartphone er aldrig billigt. Og når du endelig investerer i teknologi til næste generation, må man sikre sig, at modellen er den helt rigtige. Spørg derfor ind til, hvad mobilen skal bruges til af apps og services. Og et lille godt sparetips er, at nettet bugner med brugte smartphones af sidste års model. Det giver stærke modeller med til skarpe priser. Og med mindre dit barn er forfængeligt, så er modelnummeret nok ligegyldigt. Alle smartphones ligner alligevel hinanden i dag.

Husk forsikringen

Dit barn er lige så klodset, som du er. Måske endda mere klodset. Husk derfor at forsikre dig godt mod eventuelle skader. I mange butikker tilbyder de forsikringer, som kan give dig en større sikkerhed i hverdagen. At komme hjem til et barn, som har mistet en iPhone til otte tusinde kroner, eller at se en smadret skærm et par timer efter at mobiltelefonen er taget i brug, kan virkelig gøre ondt. Derfor er det bedre at investere det rigtige beløb i den rigtige forsikring.