Beskyttelsesglas til iPhone

0
931

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange mennesker kan tænke, at de nok ikke har brug for nogen form for beskyttelsesglas til deres iPhone. Det er lige indtil det øjeblik, hvor de taber deres iPhone og ikke tør vende den om for at se, om der er sket skærmen noget.

Fordi dette så ofte sker, er det en god ide fra starten af at have sørges for beskyttelsesglas til sin iPhone, så man undgår at få ødelagt sin skærm. Dette kan og vil i længden både sparer dig penge og selvfølgelig også frustrationer. Det er altid en god ide med beskyttelsesglas til din iPhone. Læs om præcist hvorfor her!

 

Det tidsbesparende

Ikke nok med at du kan spare penge på at have for eksempel iPhone 12 mini beskyttelsesglas, så sparer du også tid på det. Taber du din iPhone uden beskyttelsesglas og den går i stykker, skal du bruge din tid på at køre ud med din ødelagte iPhone så den kan blive lavet. Alt dette kunne have været undgået, hvis bare du havde haft beskyttelsesglas på.

 

Når du har beskyttelsesglas på din iPhone, ville du ikke skulle igennem noget som helst besvær hvis du taber din iPhone. Du ville egentlig bare skulle samle den op igen og så er det det eneste. Det er da meget nemmere, end at skulle igennem en masse besvær for noget der så nemt kunne være undgået.

 

Det pengebesparende

Det siger næsten sig selv, at det vil koste dig mindre at have beskyttelsesglas på. Hvis du har din iPhone forsikret vil det ikke gøre så meget andet end det med tiden, hvis din skærm går i stykker. Historien er en helt anden, hvis din iPhone ikke er forsikret eller at der ikke er garanti på længere. Her vil du helt sikkert fortryde at du har tænkt “jeg taber aldrig min mobil, så jeg behøves da ikke bruge penge på beskyttelsesglas.”

 

Langt de fleste har været der og alle vil sige, at de ville ønske at de havde fået beskyttelsesglas på. Dette er som sagt specielt hvis det omhandler en iPhone der er over 2 år gammel. Her vil garantien være udløbet så du får tre muligheder: at betale for reparationen, leve med en ødelagt mobil eller købe en ny mobil. Du ville helt sikkert ønske at du kunne gå lidt tilbage i tiden og tage muligheden “beskyttelsesglas”, så gør det nu før det er for sent og spar den tid og de penge på det!