Børn og mobiltelefoner

0
1811
Børn med mobiltelefoner

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børn er yderst kloge når det kommer til brugen af ​​elektroniske enheder. Selv når de er helt små synes de at vide, hvordan man bruger af ​​elektronik bedre end nogle voksne.

Nogen gange ser man se et barn, der næsten ikke kan snakke, men som kan tænde for deres foretrukne YouTube-kanal, og det kan godt virke lidt skræmmende.

I nutidens samfund ser det ud til, at børn udsættes for teknologi, som tablets og elektronisklegetøj fra barndom. Smartephones og tablets er blevet de enheder man vælger til at holde spædbørn og småbørn underholdt når vi mangler tid til de daglige gøremål eller for at få ro ude i det offentlige rum eller bare som tidsfordriv på bilturen. Derfor erdet kun et spørgsmål om tid, før dit barn vil have sin egen smarte telefon.

 

At lade dit barn have en mobiltelefon kan være en god ting for dig og dit barn. Du kan straks kontakte dit barn, når du kommer for sent til afhentning. Du kan straks kontaktes, hvis der er et problem i skolen, og du kan bruge det som din egen personlige sporingsenhed for at holde styr på hvor dit barn er. Men før du tillader børn at dykke hovedet først i smartphone verden, skal du sørge for at have en samtale med dem om passende brug og ansvar.

 

Følg disse enkle trin for at sikre, at du og dine børn er klar til det ansvar, der følger med at have deres egen smartphone.

 

Lav en tidsbegrænsning til telefonbrug.

Sørg for at de ikke taler hele dagen, men også bruger tid på at lege med lærerigt børnelegetøj.

 

Brug det som en mulighed for at undervise ansvar, men husk at advarer om passende tekster og billeder.

 

Du er måske ikke parat til at have en samtale om seksuelle beskeder og billeder med dine børn. Men hvis de er gamle nok til at have en smartphone, så stoler du på dem nok til at have en samtale om seksuelt uhensigtsmæssig adfærd.

 

Sørg for, at dit barn ved, hvad de skal gøre, hvis de får en seksuelt upassende tekst eller billede. Informer dig barnet om ikke at videresende meddelelser til venner, men at straks fortælle dig eller en lærer om det.