Brug mobilen i haven

0
1375

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ens mobiltelefon er blevet en meget inkarnerede del af ens hverdag. Man bruger telefonen til rigtig mange ting. Det er højst sandsynligt det første der vækker dig om morgenen, du tjekker dine nyheder, du hører din musik, du bruger den måske også til arbejde. Når du kommer hjem, så bruger du den til at holde styr på din kalender og til at tjekke kommunikationen med dine børns skole eller dagtilbud og til sidst så bruger du din telefon til at streame tv eller en film om aftenen inden du skal i seng og igen sætter en alarm til at vække dig.

Derfor vil det selvfølgelig også være meget naturligt hvis man brugte sin telefon lidt mere andre steder hvor man måske længe har været lidt mere tilbageholdende som f.eks. i ens have. Der findes i dag mange ting som kan forbinde til nettet og dermed kan du sagtens styre det fra mobilen.

Grillen

En af de ting du sagens kan styre fra mobilen, er din grill. Eller det vil sige at du kan få et termometer eller andet grilludstyr som dette der kan forbinde til nettet og dermed kan hjælpe dig med at gøre tingene lidt smartere og lave den lækre sommermad

Græsplænen

Måske den helt åbenlyse er at du kan starte og stoppe din robotplæneklipper ved hjælpe af din mobil. Du kan sætte den til at køre hvis du ved du får gæster om aftenen og kan se at det holder tørt og dermed kan du lige sørge for at have en lækker græsplæne alt i mens du stadig sidder på dit arbejde væk fra dit hjem

Vandingen

Flere og flere haver begynder at få indlagt et smart vandingssystem der selv holder styr på den kommende vejrudsigt, hvor meget vand der er i jorden og hvor meget vand dine planter har behov for og selv planlægger derudfra. Det kan potentielt spare dig en masse penge på vandregningen og hjælpe dig med at holde liv i dine planter.