Brug mobilen smartere i hjemmet

0
1547

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Smartphonen har bragt meget godt med sig og i dag lever vi alle sammen et langt mere forbundet liv hvor det er lettere og lettere at komme i kontakt med folk man ikke har set i lang tid og dialogen og planlægningen i dagligdagen er blevet markant nemmere, særligt hvis der skulle ske ændringer i nogle planer. Derudover så har man også i sin lomme en uendelig database af viden og dermed kan man nemt uddanne sig selv inden for nogle emner og dermed blive klogere og klogere hele tiden.

Men man kan selvfølgelig også bruge mobilen til andet end kommunikation, informationssøgning og at spille spil på. Derfor vil vi her komme med nogle tips til hvordan du kan bruge din mobil i hjemmet for at gøre tingene lidt smartere

Styr dit lys smart

Har du nu husket at slukke lyset? Det spørgsmål behøves du aldrig bekymre dig om igen. Med smart lys som f.eks. fra IKEA eller fra Phillips Hue vil man kunne lave indstillinger således at lyset slukker af sig selv når du forlader dit hjem og dermed vil du aldrig have lys der har stået tændt hele dagen.

Lås hjemmet op med mobilen

Selvom teknologien stadig er ny, så kommer der flere steder hvor man kan få smarte låsesystemer og dermed kunne låse f.eks. sit hjem op med mobilen og når du så er i nærheden, så er der åbent eller du kan låse op for f.eks. naboen så længe din mobil bare har adgang til nettet.

Kontroller varmen

Vil du gerne spare lidt kroner på varmeregningen? Så kan du styre varmen således at den ikke brager ud lige så voldsomt i de timer hvor du alligevel ikke er hjemme men der er stadig ikke koldt når du kommer hjem. For du har nemlig sat det til at hjemmet skal være den rette temperatur det øjeblik du træder ind ad døren.