Brug mobilerne nyttigt eller gem dem væk

0
2200

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efter at de såkaldte smartphones begyndte sit popularitetstogt rundt i det danske land for omkring 11 år siden, så er mobiltelefonerne kun blevet en langt vigtigere del af vores hverdag, end man overhovedet kunne have regnet med den gang for 11 år siden. I dag har vi altid vores smartphone på os, og vi bruger den til meget andet end blot at ringe og skrive med vores bekendte. Hver eneste gang man ikke lige har noget at lave, så er det nærmest en refleks, at man lige tager sig smartphone op af lommen for at se, om man har modtaget en snapchat, selvom man måske kiggede for 2 minutter siden. Mobiltelefonen er altså lige så meget en pest, som den er smart, når det kommer til sociale situationer som fx julefrokosten. Man kan dog sagtens bruger mobilerne nyttigt til sociale formål under julefrokosten. Få hjælp til årets julefrokost her. Herunder er der tre bud på hvad, man kan bruge gæsternes smartphones til under julefrokosten.

Sjove selskabsspil

Der findes et utal af forskellige apps, og mange af dem er spil, som man kan bruge som underholdning til ethvert selskab. Her kan man vælge imellem drukspil eller spil som er beregnet til dem som skal køre hjem. Man skal bare huske at putte telefonen tilbage i lommen, når spillet er færdigt, så man ikke sidder og tjekker chats, når man skal hygge med vennerne.  

Billeder til sociale medier

Minder er vigtige, så man kan sidde og kigge billederne igennem på et senere tidspunkt for at mindes den festlige aften. Disse billeder kan blive sendt til en fælles snapchat gruppe man har med kollegaerne eller vennerne, eller de kan blive lagt op på Facebook eller snapchat.

Valg af musik

Hvis man ikke køre det helt old school og spiller musik med en gammeldags cd-afspiller, så har man nok sin mobil tilsluttet et anlæg via auxstik eller bluetooth. Man kan derfor nemt sidde og vælge musikken til julefrokosten via sin smartphone.