Den bedste mobil lige nu

0
1509
Person holder smartphone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lad det være sagt med det samme, der er en god sandsynlighed for, at denne artikel er forældet, når du læser den. Selvom farten er stilnet lidt af de senere år, så er udviklingen inden for smartphones stadig helt ekstrem. Hvad der er den bedste mobil lige nu (februar 2020), er derfor ikke nødvendigvis det samme om en måned eller to.

Samsung har et monster på vej i form af deres Galaxy S20 modeller, der meget vel kunne gå hen og blive de bedste modeller på markedet. De kommer dog som de dyreste iPhones også til at koste mere end 10.000 kroner, hvilket trods alt stadig er mere, end hvad de fleste vil betale.

Vi har her taget et kig på tre af de bedste modeller lige nu, fra de tre største producenter Huawei, Samsung og Apple. Du kan altid finde test af mobiltelefoner her.

Huawei P30 Pro
Dette er en af de mest populære i Danmark, hvilket heller ikke er så mærkeligt. Her får du nemlig en meget kraftig telefon med en stærk processor, god skærm og et glimrende kamera til under 5000 kroner.

Samsung Note 10
Her er prislejet lidt højere med med en pris på omkring 7000 kroner, betaler du altså lidt mere end du gør for Huawei’s P30 model. Det kan mærkes når du har den mellem hænderne. Den føles ganske enkelt bedre og ser bedre ud.

iPhone 11 Pro Max
Uanset hvordan man har det med Apple og ikke mindst deres priser på iPhones, så kommer man bare ikke uden om, at de laver nogle helt fantastiske modeller, og her er 11’eren ikke nogen undtagelse. En helt fantastisk model, der dog også koster omkring de 10.000 kroner.

Så selvom det er den dyreste, så er det altså også bare den bedste smartphone lige nu. I hvert fald indtil Galaxy S20 kommer på markedet.

DEL
Tidligere artikel
Næste artikelBrug mobilen smartere i hjemmet