Få bugt med de mobilafhængige

0
1504
Få bugt med de mobilafhængige

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som voksen kan man undre sig over sine børns eller venners børns behov for konstant at have deres mobiltelefoner lige ved hånden. Eller i virkeligheden er det ikke kun børn og unge, som har tillagt sig de tendenser. Mange voksne mennesker kan heller ikke gå så meget som fem meter uden lige at tjekke, hvorvidt de har fået et like på Instagram eller en mail ind i løbet af de sidste to minutter. Det kan være ret så frustrerende, hvis man går ved siden af, eller man har aftalt, der blot skulle hygges igennem med lidt god rødvin.
Nogle er iskolde og melder lige ud af posen, at telefonen skal lægges væk, hvor andre er lidt mere tilbageholdende eller konfliktsky, om man vil, og derfor ikke har samme pondus og klare udmeldinger.

Men er du venner eller partner med en sådan person, som ikke kan finde ud af at slappe af, når der skal slappes af, kan det være, du skal overveje at invitere ham eller hende med en tur i et sommerhus med pool, hvor der ikke er noget signal til mobilmasterne. På denne måde er vedkommende nødsaget til at fokusere på familie eller venner. Det er måske lidt drastisk at tage så langt væk, men nogle gange kan det være nødvendigt med en kold tyrker, og her er et sommerhus med pool en fremragende idé, da poolen også kan være en form for afledningsmanøvre.
Skulle du have lyst til at læse mere om, hvor I landet I kan tage hen, kan du gøre det via linket her.

Vi har egentlig ikke så mange andre alternativer, som ikke involverer naturen eller manglende signal. Omvendt kunne du også investere i en boks, som først åbner efter x-antal timer. På den måde kan telefonen låses inde og kan først bruges igen, når timeren løber ud. Det er ligeledes lidt ekstremt, men yderst effektivt.