Få glæde af dine mobilbilleder

0
1522
Mobilbillede

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der var engang…

Det er ikke mere end 15 år siden at digitalkamera blev almindeligt og ikke lang tid efter blev kamera på mobiltelefoner standart. Før det var man afhængig af to ting. Man skulle for det første have film i kameraet og så var man begrænset af antallet af billeder på filmen – typisk 24 eller 36 stk. Derudover så skulle man naturligvis huske at have kameraet med, hvilket gjorde at man næsten kun tog billeder på ferier eller til særligt store begivenheder. Man manglede ofte at få foreviget sin hverdag og rare ting man laver med venner eller familie på en helt almindelig tirsdag.

Billeder i tonsvis

I vore dage så slipper vi helt for at spekulerer på film eller om vi har kamera med. Mobilen er altid i lommen og der i hvert fald lagerplads til et pænt stykke over 36 billeder. Nu knipser vi løs på alt hvad der rør sig og ofte så ender det med at vi har så mange billeder at vi ikke rigtig gider rydde op i dem. faktisk, så gider vi heller ikke vise dem til venner og familie fordi vi godt er klar over at der er for meget rod imellem.

Den glemte udprintningskunst

Midt i mellem disse to tidsaldre ligger der en glemt skat. Udprintede billeder! Vi er blevet så vant til at se billeder på vores mobiltelefoner, så vi måske lidt overset at man rent faktisk stadigt kan få printet sine billeder ud og til ganske fornuftige priser og tit med rabat (som f.eks. lige her). Udprintede billeder er ikke kun skønne at se på, men de giver mulighed for at udsmykke vægge, mapper, møbler og meget andet. Gå på opdagede i dine digitale gemmer og grav lidt print-egnet “guld” frem. En af fordelene ved digitale billeder er at de til kan udskriver i store størrelser, også selvom det bare er taget med en mobiltelefon. Det giver mulighed for at lave fede plakater og lignende.