Følg med i hjemmet fra mobilet

0
1673

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der bliver solgt alarmsystemer som aldrig før, og virksomheder som Verisure, G4S og mange andre har kronede dage. Selvom antallet af indbrud generelt er faldende er anstallet af alarmsytemer altså stigende. Det kan naturligvis heller ikke afvises, at der kan være en sammenhæng mellem de to.

Hvis du hører til blandt dem, der gerne vil have noget overvågning af huset, men ikke har den helt store lyst til at binde dit til et dyrt abbonement hver måned er I kameraer løsningen. Selvom alarmsystemer giver en sikkerhed, og har en præventiv effekt, så sikrer de ikke hjemmet.

En af de ting man dog får med et alarmsystem, er beviser i form af billeder eller video af indbrudet. Dette kan man dog også få med et IP kamera som dette. Forskellen er bare, at det ikke koster dig 399 kroner om måneden, men kun en engangsydelse i form af prisen for kamera og eventuel harddisk.

Som du kan se, så findes de i stort set alle prisklasser og koster fra langt under 1000 kroner. Her skal man så huske på, er at der ikke kommer yderligere udgifter til abonnementer hver eneste måned. De fleste nyere kameraer kan sættes til at optage på en harddisk, der så sletter sig selv, medmindre man beder den om andet.

Der findes også flere forskellige app’s der tilbyder, at man kan følge med i hvad der sker i hjemmet. Eventuelt at man bliver notificeret, hvis der er bevægelse i hjemmet, hvor der ikke burde være det. Der er ikke tilknyttet vagter og lignende til IP kameraer, da det blandt andet er det man betaler abonnement for.