Giv din telefon et længere liv

0
989

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i et samfund, hvor det er billigere at købe nyt, end det er at reparere. Det er dog ikke særlig godt for miljøet, at vi hele tiden køber nyt. Derfor giver vi dig her 3 tips til at forlænge din telefons liv.

Brug et cover

En af de ting, der ofte går galt, er at telefonen bliver tabt. Nogle gange holder de til det, andre gange gør de ikke. Under alle omstændigheder har en telefon ikke særlig godt af at blive tabt ned på hårde flader. På et tidspunkt ender det højest sandsynligt med en smadret skærm.

En smadret skærm kan være dyr at reparere, så det er ofte en grund til, at vi udskifter telefonen. Men hvad nu hvis man bare lod være med at smadre telefonen i første omgang. Det problem kan man heldigvis klare med et cover.

Husk at coveret skal passe i størrelsen. Så hvis du har en Iphone 11, er det naturligvis vigtigt at få et Iphone 11 cover. Iphone 11 coveret kan fås i mange forskellige slags, men det kan være smart at gå efter et Iphone 11 cover i silikone, da det beskytter rigtig godt.

Genstart en gang i ugen

Din telefon er en minicomputer, og den kan godt lide at blive slukket – præcis ligesom din computer. Derfor kan det bestemt anbefales at genstarte din telefon en gang i ugen, så den kan fjerne unødvendige filer.

Udnyt skyen

Når din telefon kommer op i alderen, vil du nok opleve, at den bliver langsommere. Det er dog ofte delvist ejerens egen skyld. Når hukommelsen på en telefon er fyldt, bliver den nemlig langsommere. Dette kan du løse ret simpelt ved at lagre dine ting i skyen i stedet for internt på telefonen. Især billeder og videoer er smarte at lagre i skyen. Så kan du nemlig også tilgå dem fra computeren.