Gør dit vinkøb smart og digitalt med Vivino

0
1710
Flere rækker rødvin

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vinhandel er en enormt gammel og nobel forretning som stadigvæk i dag foretages med enorm respekt for traditioner. Alligevel er der sket udvikling indenfor faget, og det er efterhånden blevet noget nemmere at være vinelsker. Det at være vinentusiast er ikke noget som kommer let til en, da man ofte må igennem mange vine som ikke er så gode, før man finder den helt fantastiske. Der er altså tale om mange ture ned i vinbutikken og mange penge op af lommen. Alt dette kan man dog undgå, hvis man blot downloader Vivino på ens smartphone. Med Vivino oplever man en helt ny og fantastisk måde at handle vin på.

Oplev et stort udvalg af vine

Når man går ind på Vivino.dk eller appen, så finder man et kæmpestort udvalg af forskellige vine. Her kan vælge hvilke druer man kan lide, og hvilke regioner man ønsker de skal være fra. Der er fx rig mulighed for at finde lækre spanske vine. Man behøver altså aldrig mere at tage ned i et supermarked igen, da man nemt kan betale i appen eller på hjemmesiden og så få alt vinen tilsendt ens adresse. Dette gør det meget nemmere og sjovere at handle vin.

Sammensæt med din aftensmad

Mad og vin hører sammen. Sådan er det bare. Derfor skal man også have den rigtige vin, til den ret man skal have. En vin der er parret helt perfekt til ens ret, kan virkelig gøre hele måltidet så meget bedre. Dette er Vivino godt klar over, og derfor har de gjort det muligt at finde vin ud fra den ret man skal have at spise.

Læs og skriv anmeldelser

Ofte er det ikke nok kun at høre en eksperts holdning til en vin, da alle bestemt ikke har samme holdning. Derfor kan man på Vivino selv skrive anmeldelser af de vine, man har smagt. Det hjælper meget at læse andres anmeldelser, så man lettere kan beslutte sig for at købe eller ej.