Hjemmesiden holder familien opdateret i dit sabbatår

0
1245

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tiden er kommet til, at du skal ud og rejse. Et eventyr venter foran dig med en masse nye fede oplevelser, som selvfølgelig skal dokumenteres. Du kommer til at befinde dig på den anden side af jordkloden, og din familie og venner vil gerne følge med i dine oplevelser. Derfor er en hjemmeside det rette valg.

Hvorfor en hjemmeside?
I dag gør nettet det muligt for folk at kommunikere med hinanden på tværs af landegrænser. For at din familie kan følge med på din rejse, kræver det blot, at de har internet og kender hjemmesiden, som de kan følge med på – så bliver det ikke nemmere. Du kan forevige dine oplevelser og dele dem, så dine nærmeste hele tiden er opdateret angående, hvad du foretager dig. Når du kommer hjem igen fra din rejse, er du blot et klik fra alle de dejlige minder. Du har det hele samlet et sted med billeder, videoer og en beskrivelse ligesom en dagbog. Hjemmesiden er derfor din digitale personlige dagbog, hvor du bestemmer, hvad folk skal have af informationer, og hvad du vil dele ud.

Det gode indlæg
Dine opslag skal være fangende og interessante, hvilket du nemt kan gøre. Hvis du elsker at tage billeder og videoer, er det oplagt at lægge disse op. Billeder og videoer er spændende at kigge på, da dine venner og familie kan få sat billede på, hvad du har foretaget dig på dagens oplevelser.
Det gode indlæg indeholder billeder/videoer og en tekst. I teksten kan du uddybe nærmere, hvad billederne og videoerne skal være med til at fortælle. Oplevede du noget særligt? Hvor var du henne? Teksten og beskrivelsen gør det nemmere for dig, når du kommer hjem, da du har rygsækken fuld af oplevelser, som folk gerne vil vide mere om. Her kan du hurtigt gå ind på din hjemmeside, hvor du kan vise billederne og videoerne frem sammen med en lille kortfattet tekst.