Hvilke vine er der i dit vinkøleskab

0
2421
Vin

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hold styr på vinkøleskabet

Har I mange vine hjemme ved jer i vinkøleskabet og har svært ved at holdestyr på dem alle sammen, så kan I downloade en app. F.eks. med appen Vivino, kan I se hvilke vine, som I har købt og på den måde holde lidt styr på vinkøleskabet. Dette kan være en fordel hvis I, er de helt store vin elskere eller er passioneret omkring vin. Som I nok ved findes der jo mange forskellige vine og de kan være svære at holde styr på, og man kan med tiden glemme hvilke vine man har.

Lav også gerne en liste og streg de vine ud som du har drukket

Det kan måske ikke løse hele problemet, med hvad der er i vinkøleskabet. Hvis I har et vinkøleskab, så drikker I sikkert også regelmæssigt vin. Der vil derfor med tiden blive tømt ud af de forskellige vine i køleskabet og appen hjælper jer kun med, hvilke som I har køb. Den hjælper jer dermed ikke med dem, som I har drukket. Her kan det være en god ide at lave en liste, hvor I kan strege de vine ud, som I har fået drukket, så I nøjagtigt ved, hvilke vine der er tilbage. Så ved I om I skal købe en god rødvin til weekenden eller om det skal være en hvid vin. Der er ikke noget værre en at stå med den forkerte vin til en bestemt ret. Man kan ikke nyde måltidet på samme måde, hvis vinen ikke passer til.

Den store vinsamler

Måske samler I på bestemte vine, som skal ind i jeres vinkøleskab. I dette tilfælde vil det være en god ting at have styr på, hvad der præcist er af vine inde i jeres vinkøleskab. Vine er jo trods alt bedst opbevaret i et sådant køleskab. Vine skal opbevares under temperature, som kun vinkøleskabe kan remme præcist, uden at der er variationer i temperaturen.