Hvordan du kan blive mere effektiv

0
1639
Tid

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tidsregistrering

Er du selvstændig og er du ude hos kunder ofte, så kan du nu bruge din mobil til at tidsregistrere med. Hvis du har en travl hverdag og du møder mange mennesker, kan det være svært at holde styr på alle de forskellige møder, som du har i løbet af dagen. Men det er vigtigt for både dig og dine kunder. Vi kender det næsten alle sammen, når vi har travlt går dagen bare meget hurtigere og i mange tilfælde ved vi simpelthen ikke, hvor lang tid vi har brugt på de forskellige møder eller opgaver. Men fakturaren der skal sendes til kunderne senere, er jo meget afhængig af hvor meget tid du har brugt.

Brug din mobil til tidsregistrering

Når du enten skal ud til kunder eller du holder møde med dem, så er det vigtigt at kunne registrere tiden. Men da det ikke sender et godt signal at have en form for timer i lokalet, så kan du registrere tiden på din mobil med en app fra Easybill. Med en tidsregistrering kan du let lave en faktura og sende den afsted. Det smarte er at du kan oprette dine kunder og et projekt til hver kunde, dette kunne være møder eller andet. Det gør det let at overskue hvilke opgaver man har haft for hvilke kunder og hvor lang tid man har brugt på dem. Fakturaren bliver en del lettere at lave, når du kender opgaverne og tiden for de forskellige kunder.

Øg din produktivitet

Med appen kan du øge din produktivitet, du får styr på den tabte tid og du får et overblik over, hvor du kan optimere dit arbejde henne. Med tidsregistrering kan du få brugt tiden mere optimalt og få mere effektivitet ind i din hverdag. De registrerede tider bliver opsamlet i systemet, hvor du let kan trække dataen ud og lave en faktura, som passer.