Inkludér din smartphone og gør rengøringen nemmere

0
1761
Kvinde med smartphone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag kan smartphones mere og mere, og der kommer hele tiden nye på markedet. Dette gør det sværre og sværre at skulle vælge imellem de mange forskellige mobilproducenter. Hvilken telefon man vælger, kommer an på mange forskellige ting, men ens interesser og ens daglige arbejdsopgaver har en hel del at skulle have sagt. Men nu når de forskellige smartphones ligner hinanden så utroligt meget, så handler det i virkeligheden om hvilke apps, man vælger. Med de rigtige apps kan en telefon nemlig designes til netop de formål, som man ønsker. Her kan rengøring fx være et formål. Med de rigtige apps kan rengøring gå fra at være en træls og langsommelig opgave til at være langt mere overkommeligt.

Styr din robotstøvsuger fra din smartphone

Støvsugningen er en af de rengøringsopgaver der kan gå hen og sluge rigtig meget af ens tid, selvom der er tale om en ret simpel opgave. Det behøver det dog ikke at være, da man nu kan sætte en robot på sagen. Robotstøvsugeren passer egentlig sig selv, og så længe man husker at tømme den, kan den blive kørende længe. Hvis man dog ønsker at få støvsuget på et bestemt tidspunkt, kan man nemt starte den fra afstand med et enkelt tryk på ens smartphone. Du kan finde din nye robotstøvsuger her.

Bestil rengøringshjælp direkte fra appen

Hvis man ikke ønsker at klare rengøringen selv, kan man altid skaffe privat rengøringshjælp. Længe har det dog være nødvendigt at kigge i avisen eller på en hjemmeside efter et telefonnummer til et rengøringsfirma. Men nu kan man med flere apps bestille rengøringshjælp med ganske få tryk på telefonen.

Rengøringsordbog med rengøringsmetoder

Selv hvis man gerne vil klare arbejdet selv, så er det ofte at man ikke klarer arbejdet lige så godt som en professionel. Dette er der ikke noget at sige til, men det må da gerne være tæt på. Med rengøringsordbogen til android og Iphone, kan man nu nemt se videoer med rengøringsmetoder og få oversat rengøringsbegreber.