Køb en billig telefon til udlandsarbejde

0
1465
Køb en billig telefon til udlandsarbejde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At rejse udenlands betyder, at vi ofte må ofre lidt mere på mobilregningen, når rejsen eller ferien er forbi. Flere danske mobilabonnementer har ikke nogen udenlandstiltag i deres forskellige pakker, så det kan desværre ofte blive en dyr fornøjelse, hvis man har trang til både at ringe og sms’e hjem samt bruge internettet på sin ferie. Der er dog nogle abonnementer, hvor man har inkluderet en masse data og opkald i sit abonnement, selvom man rejser til den anden side af kloden. Vælg derfor grundigt, når du kigger efter abonnement, og du ved, du skal ud og rejse inden for den nærmeste fremtid.

Eksempelvis hvis du skal være frivillig i udlandet, kan det være en god idé at bruge et dansk telefonnummer i starten, hvor dine venner og familie kan fange dig direkte – naturligvis med alle disse nødvendigheder inkluderet, så du ikke skal betale en formue, men hvor du alligevel får alle de gode fordele, der er, når du er frivillig i udlandet. Når du efterfølgende har været i det nye land i en rum tid, er det formentlig en god idé, at du skifter til at lokalt nummer, hvor du ikke skal forbinde dit danske abonnement, men hvor du blot kobler direkte på de lokale master og internet.

Der er relativt mange danskere, som ikke vælger at skifte deres private telefon ud med en mere lokal så at sige. Hvis du knokler hårdt i et mindre rigt land, kan det være fordelagtigt, at du køber en mere velegnet telefon, der ikke koster en hel masse, og som måske også kan tåle lidt mere, end en iPhone måske kan, hvis du taber den. Der er måske heller ikke helt samme nervøsitet for tyveri, hvis det blot er en billig arbejdstelefon.

Du kan læse mere om at være frivillig i udlandet her.