Kør-selv ferie al med hele familien: Sådan bliver det en succes

0
1544

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommerferien og hører du til en af dem der skal køre, er der mange praktiske ting, du skal have styr på. Det er vigtigt, at alle har en god ferie, så I sammen får skabt nogle minder, der sent vil blive glemt. Ferien starter i bilen, så sørg for at den starter godt. Ingen af os ved endnu, om vi kan komme til udlandet, og det er måske heller ikke alle, der har lyst. Men at skulle fra den ene ende af Danmark til den anden, kan også være lidt af en rejse. Især hvis man har mindre børn.

Hvis du har været på kør-selv som barn, så husker du næsten med garanti tilbage på det med længsel. Når mor, far og dine søskende pakkede bilen og dragede mod destinationen. Det er en fantastisk form for ferie, og der skal faktisk ikke meget til, før det bliver en succes.

Det er dog en god idé, at I forbereder jer godt, hvis I vil være sikre på, at det bliver den succes, I havde ønsket jer. Se her, hvordan I gør.

Lav en pakkeliste

Det er vigtigt, at I ikke glemmet noget, så derfor kan det være en god idé at lave en pakkeliste, hvor I danner et overblik over de ting, der er vigtige at få med. Listen kan fungere som huskeliste, hvor I tjekker af, så det er helt sikkert, at det hele er med. Husk eksempelvis disse ting, der er uundværlige i bilen.

  • Billetter og pas (hvis det er udlandet)
  • Underholdning i form af iPads eller lignende, ha hentet film og apps hjemmefra.
  • Kørekort
  • Solbriller så du slipper for at knibe øjnene samme
  • Snacks – både den sunde og måske ikke helt så sunde slags.