0
1352

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bruger du din mobil som IT-løsning?

Der er i dag flere, der opbevarer en stor del af deres IT-løsning på deres mobiltelefon. Og for fleres vedkomne synes det ganske smart, idet det betyder, at de kan tage arbejdet med dem omkring, når de har behov for det. Dog er det langt fra den bedste ide, idet det ikke er så sikkert, som det bør være, lige såvel som det kan komme til at volde en store problemer, hvis man en dag mister sin mobiltelefon, eller der sker en skade på den, hvorfor den pludselig ikke er så funktionel længere, som den bør være.

Er du bange for at komme til at miste alt din data?

Det findes der dog heldigvis råd for. Det er nemlig ofte ganske let at tage den IT, der forefindes på en mobiltelefon og flytte den over på en computer eller tablet. Og når det sker, er der langt større sandsynlighed for, at alt ens data er sikret. Det betyder, at man ikke skal frygte at miste en masse vigtige informationer lige såvel, som man stadig kan fortsætte med at føre en del af sin IT-løsning på sin mobiltelefon, når det synes smart. Det kan for eksempel være, når man sidder i den offentlige transport, når man står i en lang kø eller noget andet, hvor man helst ikke vil opleve spildtid.

Få professionelle til at styre din IT

Er det noget, som du synes, der lyder smart? Og vil du gerne høre mere om dine muligheder for blandt andet outsourcing af dine IT-løsninger? Så bør du tage et kig inden for hos de professionelle IT-konsulenter, du finder hos FIKS IT. De står nemlig klar til at tage sig af hele eller dele af din IT-løsning, således det sikres, at den kommer over på en sikker server. Og så er det slut med alle dine bekymringer.