Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.
Mobiltelefoner kommer, og mobiltelefoner går. De teknologiske vindinger vælter ind over os, og der udskiftes hele tiden modeller. Men hvor skal man købe sin næste mobiltelefon? Skal det være online eller i den fysiske butik. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder.
Research sker online
Online shopping starter ofte med et behov, som leder over i research, som efterfølgende ender i et køb. Og der er ingen tvivl om, at rigtig mange benytter nettet, når de researcher på deres kommende bil, rejse eller smartphone. Men ofte er det rart, at prøve at holde telefonen i hånden, inden du køber den.
Den moderne forbruger er ikke loyal på samme måde, som vi var tidligere. Et teleselskab var noget, man havde for livet, men i dag skifter mange forbrugere mobilselskab hver 6. måned, og der er opstået mange nye teleselskaber, som konstant byder sig til over for forbrugerne.
På nettet ved du ikke, hvem du handler med?
Den største udfordring på internettet er, at du ikke som i den fysiske butik, står ansigt til ansigt med manden eller kvinden, du køber din kommende smartphone af. På en webshop kan det til gengæld være svært at vide, hvem man handler med. Og mange opretter webshops udelukkende for at sælge salget videre til andre. Nogle har informationssider udelukkende for at kunne Tilføje link og få værdifuld linkbuilding og så sende brugerne videre til forhandlere. Så man skal være
Mange snydes på Den Blå Avis
Ikke mange danskere snydes på webshops, men der er mange som snydes i online handler med brugte mobiltelefoner, så der handler det om at være påpasselig med at kaste sig ud i nye handler. Ofte kan det svare sig at mødes fysisk og få overleveret telefonen, for mange oplever desværre, at de overfører penge for derefter aldrig at modtage deres vare, og det er en skam.