Sådan får du mest ud af din smartphone på rejsen

0
1965
Et par tager et selfie

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Herhjemme i Danmark befinder vi os lige nu i en af de varmeste somre, vi længe har haft, og selvom vi snart bevæger os ind i den sidste sommermåned, så ser de høje temperaturer til at fortsætte. Selvom det gode vejr fortsætter herhjemme, så tager danskerne stadigvæk til udlandet for at få en bid af verdens andre kulturer og de smukke landskaber. Når man rejser til udlandet en af de vigtigste ting at huske smartphonen, da vi efterhånden har det svært ved at fungere uden. Derfor gælder det også om at skabe de bedste forudsætninger for ens smartphone.

Sørg for at have roaming i udlandet

I mange år måtte vi helt undvære vores smartphones, hver gang vi tog til udlandet, med mindre vi gerne ville betale høje gebyrer for vores dataforbrug. Sådan er det dog altid mere, hvis vi altså vil nøjes med at reje i Europa. Der er nemlig flere abonnementer som stiller gratis roaming til rådighed i de fleste EU – lande. På den måde er vi altså ikke afhængige af Wi-Fi forbindelser, og vi kan frit benytte google maps og alle de andre praktiske apps, som vores smartphones stille til rådighed.

Medbring en powerbank

Folk tager på ferie på mange forskellige måder. Hvor nogen tager på ferie for blot at ligge på stranden eller ved poolen på hotellet, så er der andre som foretrækker at komme ud og opleve de forskellige ting som den lokale kultur har at byde på, og det er sidste nævnte som især har brug for en powerbank. Det er jo ikke alle steder man holder en pause som lige har en stikkontakt til rådighed, men med en powerbank, har man adgang til en opladning hele dagen. Du kan købe din powerbank her.

Hav altid din selfiestang ved hånden

Nogle af de bedste minder man kan have med hjem er uden tvivl billeder, og så kan man mene hvad man vil om selfiestangen, men den er praktisk, når der skal tages ferie billeder. På den måde kan man selv og hele familien være med på billedet.