Sådan kan du bruge telefonen i bilen

0
1450

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mobilen er for rigtig mange af os blevet et uundværligt værktøj, vi bruger rigtig mange gange i løbet af dagen. Hvad end det er, vi skal tjekke mails, koordinere en aftale, svare på en besked, tjekke kalenderen, tage billeder eller meget andet, så er det telefonen, vi benytter til det hele.

 

Telefonen er både i ens private liv men også i manges arbejdsliv, et værktøj der bliver benyttet ufatteligt meget. Det har bragt rigtig meget godt med sig. F.eks. er det blevet meget nemmere at holde kontakt med familiemedlemmer, der bor langt væk, at koordinere aftaler på dit arbejde med en simpel kalenderinvitation, og altid at kunne være underholdt med millioner af spil og apps, man kan dykke ned i.

 

De mange egenskaber og måder at bruge telefonen på har fået mange til at bruge mobilen, steder som vi ikke burde. F.eks. i bilen. Det kan selvfølgelig være rart, at man kan skifte sang på sin Spotify, læse sine SMSer eller ringe til ens næste aftale mens man sidder i bilen, men at tage mobilen op af lommen eller tasken er ulovligt og potentielt meget farligt. Derfor er det heldigt at man til nyere biler, i dag kan få Apple CarPlay eller lignende alternativer der gør det nemmere og lovligt at navigere på nogle af funktionerne på sin telefon, mens man kører bil.

 

Med Apple CarPlay eller en af de lignende løsninger kan du være sikker på, at du kan finde vej med indbygget navigation, og du eller din sidemand kan nemt styre musikken uden at skulle finde telefonen frem. Selvom man har Apple CarPlay i sin bil, skal man stadig ikke sidde og bruge sin opmærksomhed på at holde øje med skærmen. Det er stadig vigtigt, at du holder øjnene på vejen og i stedet indstiller GPSen inden du tager afsted, eller lader sidemanden klare den del.