Senge til familien: Sådan sover hele familien godt

0
1414

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En familie skaber lidt andre dynamikker og behov, end når man blot er sig selv. Der er både fysisk flere mennesker, men der er også flere synspunkter, behov og ønsker at tage højde for. Dette går igen i næsten alle aspekter af tilværelsen. Hvis du måske allerede havde et hjem, hvor der var indrettet til blot en eller to personer, kræver det nu et redesign. Du skal måske have nye siddepladser, nyt bord eller anderledes rum. Noget af det vigtigste at få styr på er sengeordningen, da søvn er et af de vigtigste ingredienser i et godt og nydelsesrigt liv.

Hvilke sengeordninger er der at vælge imellem?

Der er selvfølgelig mange. Visse senge er dog mere tiltrækkende og afdækkende end andre, når kriterierne er formuleret af en hel familie. Her er nogle forslag:

  • En trekvartseng. Dette er sengen, der i størrelsesordningen ligger imellem enkeltmandssengen og dobbeltsengen. Denne seng er ideel til større børn, der vipper på stadiet mellem barndom og voksendom. I en trekvartseng har de plads til at få vokseværk, og du er fri for først at købe en mindre seng for så at købe en større, når dit barn bliver større.

  • Køjesengen. Køjesengen er perfekt til de små børn, især hvis du har to, da den har plads til dem begge uden at fylde for to senge. Den skal helt sikkert nok også blive populær for barnet, da køjesenge altid er hits i børnenes øjne. Den er en win/win for forældre og barn.

  • Den helt store dobbeltseng. Hvis det er for vane i jeres familie at børnene nogle gange sover sammen med jer i dobbeltsengen, kræver det måske et ekstra boost i dobbeltsengens standard størrelse. Så er der lidt albuerum til alle parter af familien.

  • I barnets tidlige år er tremmesengen stadig en timeless classic, der stadig fungerer upåklageligt.

DEL
Tidligere artikelSkal du have en printer?
Næste artikelGuide til bundkort