Sid rigtigt når du sidder med dine mobilenheder

0
1629

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rigtig mange af vores timer, bruger vi på at sidde med vores mobilenheder, for enten at tjekke alle de sociale medier, eller for at spille de mange spil, som man i dag kan hente til alle sine mobile enheder. Desværre sidder rigtig mange mennesker helt forkert, når de anvender deres smartphone til det ene og det andet. Det er lige så vigtigt at sidde rigtigt med sin telefon, som når man sidder med alt andet, heriblandt gaming eller arbejde. Dårlige siddestillinger giver ondt i kroppen, og kan have konsekvenser for en fremadrettet. Du skal derfor ikke bare smide dig i sofaen når du har dine telefonflip.

Ligesom med andre tidspunkter hvor du sidder ned længe, så er det vigtig at din krop blive aflastet tilstrækkeligt, og at du ikke har nogle muskel gruppe som bliver overbelastet. Du kan derfor sagtens købe dig en gamerstol, selv hvis du ikke gamer i hverdagen. En gamerstol sørger for at aflaste hele din krop, så der ikke er områder så som nakke, skuldre, ryg og lænd som bliver overbelastet. Ligger du i stedet på sofaen eller i sengen, så kan du efter længere tid både få ondt i ryg og nakke – hvilket kan resultere i hovedpine og rygsmerter. Hvilket ikke er sjovt at sidde med, bare fordi man siddet med sin telefon.

Det vil derfor være en klar fordel for dig som allerede har et værelse eller et kontor, med en tilhørende gamerstol, hvori du kan få dine telefonflip, og sidder og kigger på den i en halv time eller mere. Du sørger for at sidde ordentlig, og du kan skifte position, hvis det er det som du har brug for.

Har du endnu ikke fået købt dig en gamerstol, så se at få det gjort – og pas godt på din krop fremadrettet. Det vil være en stor hjælp for dig som kigger meget på sin telefon. Vil du se et stort udvalg af priser på gamingstole, så klik her.