Skal du have en printer?

0
1634

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange af de ting vi foretager os i dag er på computeren, og derfor kan det blive nødvendigt at have en printer derhjemme. Måske skal der printes billeder ud til familiealbummet, måske vil du helst have færgebilletten fysisk eller måske har du brug for at have noget af dit arbejde i papirform. Der kan altså være mange grunde til at anskaffe sig en printer, og det kan også sagtens lade sig gøre at finde en relativt billig model. Men hvad skal man egentlig kigge efter i en printer?

Den gode printer

Det kan være en fordel at skelne mellem erhvervsprintere og private printere, når man går på jagt i forskellige butikker. Erhvervsprintere vil ofte have en rigtig høj kapacitet, og det er sjældent rigtig nødvendigt i ganske almindelige husholdninger. Overvej hellere nøje hvad det præcis er, du regner med at få ud af din printer. Skal den også kunne scanne papirer ind? Skal den kunne kopiere? Herefter kan du udvælge den, der bedst passer til lige netop dine behov. Brug også gerne et par minutter på at tjekke den udvalgte model ud på internettet. Hvis der har været problemer med den, vil man ofte opdage det gennem anmeldelsessider som trustpilot og lignende.

Printerpatroner

Det giver selvfølgelig ikke nogen mening at have en printer uden også at have et godt lager af printerpatroner. De findes i mange forskellige mærker og modeller, så det er vigtigt at undersøge på forhånd, om de passer til den printer, du har anskaffet dig. Derudover kan du overveje, om det er nok for dig med sort blæk, eller om du også gerne vil have noget farvet printerblæk med i købet. Som en ekstra bonus i dag er det også muligt at købe særligt miljøvenlige printerpatroner hos flere forhandlere. Når patronerne er genopfyldelige, er det lettere at printe ud med god samvittighed.