Styr alt fra din mobil

0
1724

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kan styre mere og mere fra din mobil i dag. Faktisk er der snart ikke brug for en computer i den almindelige dagligdag.

Hvad kan du styre fra din mobil?

I dag kan du styre alt lige fra alarmer i dit hus til at få en påmindelse, når du kører i bil og der kommer fartkontrol. Førhen havde du garanteret en masse klubkort til diverse butikker i din pung. Nu kan du blot styre det hele fra en app, så du ikke behøver at have din pung fyldt med kort. Du kan betale med dit Dankort direkte fra din mobil. Du kan bestille kørekort til bil, ja der er vel egentlig snart ikke det, som du ikke kan med din mobil.

Afhængig af mobilen

I og med at vi i dag kan så meget med mobilerne, så bliver vi også mere og mere afhængige af vores mobiler. Det betyder, at man i et vist omfang kan gå glip af socialt fysisk samvær, hvis man ikke er opmærksom på at ligge sin mobil fra sig ind imellem. Det ses i flere sammenhænge, når man ses med venner og familie, hvor alle pludselig sidder med hver sin telefon i hånden.

Børn vokser i dag nærmest op med en mobil i hånden. Når de bliver lidt ældre, så skriver de mere sammen end de rent faktisk snakker sammen. Det kan betyde, at nogle børn ender med at blive socialt akavede og ikke kan indgå i en social sammenhæng, fordi de er vant til at gemme sig bag en skærm. Det ses også ved unge, som bruger dating apps såsom Tinder, Happn osv. Nogle af dem har svært ved at ses i virkeligheden fordi de er vant til at gemme sig bag skærmen. Det er altså både på godt og ondt, at vi i dag kan så meget med vores mobiler og derfor bruger dem så meget.