Tag dine data med dig overalt

0
1623

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du som drivende erhvervsmand skal udtænke strategier for din virksomhed, ved at analysere alle de data som du ejere i din virksomhed – kunne du så ikke tænke dig at sidde andre steder end på kontoret? Driver du egen virksomhed, og er virksomhedens ansigt, så tager du formentlig også til mange kundebesøg, og deltager ved diverse konferencer for at styrke dit netværk samt virksomhedens brand. Det betyder samtidig at du også har meget rejsetid, og er væk fra kontoret mange timer om måneden.

Det ændre ikke at du har et stort ansvar for den virksomhed som du driver, og der skal stadig udtænkes strategier som kan forbedre dine salgstal og give overskud. Mange virksomheder bruger i dag ERP systemer som kan samle deres data, så de nemt kan se de muligheder der er for at optimere deres strategier, eller finde de fejl som der hurtigst muligt skal rettes op på.

Eftersom at mange der driver virksomhed, også har mange timer uden for kontoret, så ville det også være oplagt at have et ERP-system som er fleksibelt, og kan bruges når du enten er på farten eller bare sidder et andet sted end kontoret. Du har uden tvivl mange opgaver der skal laves, og kan derfor ikke nå dem alle hvis de skal laves når du er på kontoret.

Microsoft Dynamics 365 er en cloud baseret ERP-løsning der samler dine data i skyen, og kan tages med overalt – og tilgås på flere enheder. Hvilket vil sige at du med Microsoft Dynamics kan være fleksibel i dit arbejde, og lave dataanalyser uanset tid og sted. Det er den bedste ERP-løsning for erhvervsdrivende, da de har fuldt kontrol over alle de data virksomheden ejer, og så kan de nemt anvende dem til noget brugbart. Ser du at der sker der noget kritisk i dine data kan du reagere hurtigt, da det er så let tilgængeligt som det er.